ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η ΔΙΑΚΙΝΗΣΙΣ, μέλος των εταιριών του Ομίλου ΕΛΓΕΚΑ, εδώ και 40 χρόνια αποτελεί την μεγαλύτερη σε μέγεθος εταιρία logistics στην Ελλάδα για υπηρεσίες 3PL. Είναι το «όνομα» στην εφοδιαστική αλυσίδα που εμπιστεύονται οι μεγαλύτεροι Οίκοι της Ελλάδος και του Εξωτερικού από το 1977.

Οι υπηρεσίες που απολαμβάνουν οι πελάτες μας σε Ελλάδα, Ρουμανία και Βουλγαρία είναι η ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ, η ΔΙΑΝΟΜΗ, η ΑΝΑΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ και η ΔΙΑΜΕΤΑΦΟΡΑ.

Άτομα προσωπικό + Συνεργαζόμενους Οδηγούς

Δρομολόγια κάθε μέρα

Κιβώτια παραδόσεις ετησίως

Σημεία παράδοσης σε όλη την Ελλάδα

Αποθήκες κάθε θερμοκρ. ζώνης

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ
Η ΔΙΑΚΙΝΗΣΙΣ διαθέτει περισσότερα από 160.000 τ.μ. στεγασμένων & πιστοποιημένων αποθηκών κάθε θερμοκρασιακής ζώνης για ασφαλή αποθήκευση και διανομή προϊόντων.
Περισσότερα
ΔΙΑΝΟΜΗ
Καθημερινά πάνω από 260 δρομολόγια ξεκινούν από τα 15 Κέντρα Εξυπηρέτησης σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα καθώς και 8 επιπλέον σημεία μεταφόρτωσης και αναδιανομής στην υπόλοιπη Ελλάδα για να μεταφέρουν με ασφάλεια και στην ώρα τους τα προϊόντα των πελατών μας.
Περισσότερα
ΔΙΑΜΕΤΑΦΟΡΑ
Παραλαβές και Παραδόσεις από και προς όλη την Ελλάδα με ΕΝΑΝ συνεργάτη, ΕΝΑ πλάνο μεταφοράς και ΕΝΑ τιμολόγιο για να βρίσκονται τα προϊόντα σας έγκαιρα στον προορισμό τους.
Περισσότερα
ΑΝΑΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Ευέλικτες γραμμές παραγωγής και εκπαιδευμένο προσωπικό, εγγυώνται την άριστη και δυναμική ανασυσκευασία των προϊόντων σας, γρήγορα και ποιοτικά.
Περισσότερα