Γιατί να επιλέξετε Diakinisis

Η επιλογή του ΙΚΑΝΟΥ Συνεργάτη στην εφοδιαστική αλυσίδα, είτε πρόκειται για ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ, ΔΙΑΝΟΜΗ, ΑΝΑΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ή ΔΙΑΜΕΤΑΦΟΡΑ είναι στρατηγικής σημασίας για την επιχείρησή σας!

Αν ψάχνετε για κάποιον που να ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ μαζί σας, να είναι ΕΜΠΙΣΤΟΣ συνεργάτης σας, να διακρίνεται από ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ, να έχει ΔΙΑΦΑΝΕΣ διαδικασίες και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ…

…τότε πρέπει να μιλήσετε μαζί μας. Έχουμε το κομμάτι που συμπληρώνει την εικόνα σας στην αγορά και δουλεύει για σας, όπως ακριβώς και εσείς!

img4text-whyUs

Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας, κάτω από αυστηρές προδιαγραφές και το απαραίτητο νομικό πλαίσιο που εγγυάται την υψηλή ποιότητα, την μέγιστη ασφάλεια που μόνο η ΔΙΑΚΙΝΗΣΙΣ προσφέρει και κυρίως την πανελλαδική κάλυψη, όσο μικρό ή μεγάλο είναι το έργο σας.

PanelladikiKalipisi

Δουλεύουμε όλο το 24ωρο παρέχοντας υπηρεσίες One-Stop-Shop εξασφαλίζοντας ότι το έργο θα εκτελεστεί με ΕΝΑΝ Συνεργάτη, ΕΝΑ Πλάνο Μεταφοράς και ΈΝΑ Τιμολόγιο, βελτιώνοντας άμεσα το διαχειριστικό κόστος των πελατών μας με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές τις αγοράς.

24h-img

Εγγυούμαστε υψηλότατους ποιοτικούς δείκτες εξυπηρέτησης ακόμα και στο πιο σύνθετο έργο κάνοντας συνεχώς επενδύσεις σε εγκαταστάσεις, προσωπικό, τεχνολογία και συστήματα Ασφαλείας, που ικανοποιούν απολύτως τις απαιτήσεις των πελατών μας.

YpsiloiPOiotikoiStoxoi

Μόνο η ΔΙΑΚΙΝΗΣΙΣ μπορεί να προσφέρει όλα τα παραπάνω ΜΑΖΙ..