Υπηρεσίες Προστιθέμενης Αξίας

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ


Στην ΔΙΑΚΙΝΗΣΙΣ θα βρείτε τον αξιόπιστο Συνεργάτη που χρειάζεστε με σημαντικές υπηρεσίες Προστιθέμενης Αξίας που δίνουν Αξία στην Επιχείρησή σας!


Ηλεκτρονική Αρχειοθέτηση Παραστατικών

Όλα τα παραστατικά (ΔΑ, ΤΠΔΑ) με τις πρωτότυπες υπογραφές των παραληπτών, ψηφιοποιούνται και καταχωρούνται σε ειδική βάση δεδομένων για εύκολη αναζήτηση και αρχειοθέτηση. Δυνατότητα αναζήτησης και reporting μπορεί να προσφερθεί και στους αποθέτες μας.

Τηλεφωνικό Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών

Εκπαιδευμένη ομάδα επικοινωνίας με σύγχρονα Συστήματα πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών, αναλαμβάνει την αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ της Εταιρίας σας και τους Πελάτες σας για τις υπηρεσίες που σχετίζονται με το έργο.

Ανίχνευση Αποστολής

Μπορείτε να ενημερωθείτε εσείς ή ο Πελάτης σας για το στάδιο της αποστολής της Παραγγελίας, τους χρόνους παράδοσης και άλλες λεπτομέρειες της αποστολής, μέσα από την ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΔΙΑΚΙΝΗΣΙΣ.

Επίσης, για τα φορτία υψηλής αξίας, διαθέτουμε δορυφορικό σύστημα παρακολούθησης του φορτίου αλλά και των συνθηκών μεταφοράς του (στάσεις, θερμοκρασία, υγρασία, κ.α).

Αντικαταβολές

Εκτός από την έγκαιρη και ασφαλή παράδοση του φορτίου. Η ΔΙΑΚΙΝΗΣΙΣ αναλαμβάνει και την διαχείριση των αντικαταβολών σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες του έργου (μετρητά, πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες).

Ανάκληση Προϊόντων

Οι υπηρεσίες μας Ασφαλούς Ανάκλησης Προϊόντων, σας παρέχουν την εμπορική προστασία που αναζητάτε και την σιγουριά για την ταχύτατη και αποτελεσματική εκτέλεση της δύσκολης αυτής εργασίας.

Ενοικίαση Χώρων και Γραφείων

Εάν αναζητάτε εφεδρικό χώρο λειτουργίας της επιχείρησής σας σε περίπτωση ενός καταστροφικού ή άλλου γεγονότος, η ΔΙΑΚΙΝΗΣΙΣ, σας παρέχει έτοιμους χώρους γραφείων και τεχνικό προσωπικό κάθε ειδικότητας για να συνεχίσετε την επόμενη μέρα από το σημείο που σταματήσατε.

Μεταφορές ειδικών φορτίων

Η Μεταφορά είναι το επάγγελμά μας. Όσο μικρό ή μεγάλο και αν είναι το έργο, εμείς θα το φέρουμε εις πέρας στους χρόνους και τα πλαίσια που απαιτούνται. Για ειδικά φορτία, φορτία που χρειάζονται ακόμη μεγαλύτερη προσοχή ή add on υπηρεσίες (πχ μηχανήματα, εμπορεύματα ειδικών διαστάσεων, assembly τμημάτων ή καταστημάτων κλπ), η ΔΙΑΚΙΝΗΣΙΣ διαθέτει την εμπειρία που απαιτείται.

Contact_1920x380
Contact_767x650